Hvordan får jeg min nye hjemmeside vist på google?

Googles system leder hele tiden efter nye hjemmesider, men selvom googles systemer er utrolig hurtige, er internettet også utroligt stort. For en ny hjemmeside tager det ofte mellem 3 og 6 måneder, før den bliver vist på google. Det er dog muligt at få det til at gå hurtigere, her er et par tricks, du kan bruge til at få det til at gå hurtigere.
1. Skriv navnet på din hjemmeside til google 
På denne måde fortæller du google om din hjemmesides eksistens. Dette få helt sikkert proccessen til at gå stærkere http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl


2. Lav links til din hjemmeside
Googles bots følger de links og hvis den lige pludselig finder et link til en hjemmeside der ikke er i dens database bliver den registreret. Jo mere trafik hjemmesiden du linker fra, jo kortere tid vil der oftes tage før din hjemmeside registreres.


3. Få google adsense
Til jer der ikke ved det, google addsense er et reklame service, der tilbyder at betale for at få reklamer på din hjemmeside. Det er let og enkelt at komme i gang med, der er ingen binding, og du kan til en hver tid fjerne reklamerne igen. Derudover er der gode muligheder, for hurtigter bliver vist på google. https://www.google.com/adsense
Hvis du følger disse 3 råd, burde din hjemmeside gerne være på google indenfor en måned. Bemærk at din hjemmeside sikkert ville komme til at ligge langt nede på søgningen.

Populære indlæg