Mobiltelefon backup (gratis)

Kender du det at mobilen giver op og en hel masse billeder, kontakter og beskeder går tabt. Det kan nu undgås med backup programmet dropbox. Dropbox er en gratis mulighed for dig der gerne vil have ekstra sikkerhed, det er endda gratis hvis du kan nøjes med 2 GB plads. Alt man skal gøre for at få dropbox er at oprette sig som bruger og installere programmet på sin mobil, computer, laptop eller hvor du gerne vil have det. Herefter kan du selv bestemme hvad dine 2 GB skal bruges til. Du kan oprette dig gratis her.

Gratis backup program

Vil du undgå at miste dine filer den dag din computer ikke virker mere? Så bør du læse med her. Det behøver ikke at koste penge at få lavet en backup af sin computer, et nyt firma ved navn dropbox giver 2 GB gratis backup. Hvis man vil have mere koster det selvfølgelig, men uden at betale en eneste øre får du altså hele 2 GB plads til dine filer. Udover at bruge det som backup, har du også mulighed for at dele filerne med familie og venner. Virkelig godt koncept og jeg er selv rigtig glad for min dropbox. Få dine 2 GB plads her.

Gratis fil backup

Har du nogle billeder eller vigtige dokumenter, du nødig vil miste hvis din computer skulle bryde sammen? Så er der nu en gratis løsning på problemet. Løsningen hedder dropbox og giver dig fri råde ret over 2 GB gratis plads til opbevaring af filer og data. Alt det kræver er at du installere dropbox på din computer og har adgang til internet, så kan du altid hente filerne du har lagt op. Du har også mulighed for at dele filer med andre, så som familie og venner, dette kunne f.eks være feriebilleder. Det er sikkert og bruge og selv er jeg rigtig glad for det. Klik her hvis du vil lære mere om dropbox.

Kødædende planter

Har du lige anskaffet dig en kødædende plante? Ja så er der en del ting du skal vide om pasning og pleje. Kødædende planter lever i naturen i meget næringsfattig jord, derfor skal kødædende planter behandles lige ledes.
Jorden skal være næringsfattig og planterne skal helst kun vandes med demineraliseret vand eller regnvand. Hvis du har lyst til at lære mere om kødædende planter, tjek denne side.

Populære indlæg