Gratis engelsk dansk ordbog

Står du og leder efter en gratis online engelsk dansk ordbog? Så er dette indlæg rette mod dig. Der findes et utal af online ordbøger på nettet. Mange koster penge, eller kun giver dig lov til at oversætte, nogle få sætninger hver dag. En af de bedste gratis engelsk dansk ordbøger på nettet vil jeg siger er google´s translater. Ja den laver nogle gange meget sjove sætninger, men hvis man ikke gider ofre penge på en ordbog kan man ikke forvente noget meget bedre.

Bliver 2012 dommedag?

Bliver 2012 virkelig verdens undergang, dommedag you name it?! Svaret vides selvfølgelig ikke, men rent logisk set synes jeg det lyder, som det rene ævl. Der er ingen beviser eller ordentlig forklaring på at 2012 skulle blive vores alle sammens dommedag. Mennesket har altid haft behov for at frygte et eller andet. I starten var den trolde i skoven, senere tyskere, russere, rumvæsner også videre.

Forskellen på ynglings eller yndlings

Hedder det ynglings eller yndlings? Er der nogle forskel på ordne? Svaret er JA, der er faktisk stor forskel på betydningen af de to ord. Yngling er et synonym for ung eller yngste, hvor imod yndlings bruges i denne sammenhæng: "Kaffe er min yndlings drik".

Hvad er netlog?

Hvad er hjemmeside netlog, og hvad går det ud på? Har du modtaget en mail med nogle af dine venner invitere dig til netlog, eller på en eller anden måde stødt på navnet og gerne vil vide hvad det er? Det er godt for det får du nemlig svar på i dette indlæg. Netlog er en gratis chat service, der på nogle områder kan sammenlignes med facebook. Du kan chatte med dine venner, lave opdatering, dele billeder og meget mere.

Populære indlæg