Hvorfor får man hikke? Råd mod hikke

Hikke er ubevist krampagtige sammentrækninger i maven. Hikke udløses ved irrestation af slimhinden i halsen. Nikke kan blandet andet opstår hvis man drikker alkoho eller kold væske, spist for meget, eller ved at suge for meget luft ind. Oftest går hikke hurtigt over af sig selv, men ved længervarige hikke, er der metoder man kan tage i brug, for at få det til at gå over f.eks.

1) Drik et stort glas vand mens du holder dig for næsen

2) Bliv forskrækket eller overrasket

3) Hold vejret og synk 5 gange

Hvad kan jeg og hvad kan jeg ikke tjene penge på over nettet?

Når man surfe på nettet, møder man ofte website der tilbyder, at du kan tjene penge på at gøre eller dele noget. Detsvære er det meste bare noget de siger for at lokke, og du vil aldrig tjene mere end små penge. I dette indlæg vil jeg fortælle hvad du kan, og hvad du ikke kan tjene penge på.
 
Du kan ikke tjene penge på

-Spørgerskemaer. Beløbet er du få er altid meget lavt, derudover kan du oftest ikke få det udbetalt før du er oppe på et par hundrede kr.

-Film og billed deling. Konkurrencen er for hård og indtægten er alt for lav.

-Gratis konkurrancer. Meget lidt i verden er helt gratis, i dette tilfælde er udbyderen oftest bare ude efter din email, efterfulgt vil du modtage spam og videre salg af din mail.

-Klik på reklamer. Hjemmesider som pointshop er udbyttet meget lille, du bruger månedere på meget få kroner.

Sådan kan du tjene penge på nettet

For at tjene penge er du nød til at være udbyder, skaf dig en blog eller hjemmeside og skriv om ting der interessere dig. Sæt relevante reklamer og sæt dig godt ind i søgeoptimering.

Hvordan kommer jeg af med mine bumser?

Mange unge i alderen 13 til omkring 20erne plages af bumser. I dette indlæg har jeg samlet en række gode råd, til hvordan du kommer af med eller mindsker antallet af bumser.

1. Lad dine bumser være, de bliver kun yderligere betændte.

2. Prøv at undgå fedtet hår. Folk med fedtet hår i panden, har større risiko for en øget mængde bumser.

3. Vask dit ansigt hver morgen og aften med en mild sæbe. Brug ikke sæbe med højt fedt indhold.

4. Hvis du bruger make up eller andet kosmetik, brug kun det der er vandbaseret.

5. Få din læge til at anbefale et godt produkt på apoteket mod bumser.

6. Undgå at pille dig selv i ansigtet eller hvile dit hoved på din hånd, medmindre du lige har vaske hænder.

7. Spis sund og varieret, dyrk motion.

8. Det er ikke bevist at mad har en indflydelse på om du får bumser, men hvis du oplever en øget mængde bumser efter f .eks. alkohol undgå store mængder af det.

9. Gå udenfor og få en halv times sol. 

10. Undgå stress

Prøv disse råd i omkring 4 til 8 uger og hvis det ikke virker kontakt en hudlæge og få nogle skrabere midler.

Lær at spille guitar gratis på nettet.

I dag har man nødvendigvis ikke brug for en musiklærer, for at lære at spille guitar. Hvis du har adgang til internettet, kan det faktisk være lige så godt. Jeg har selv spillet guitar i 2 år og har aldrig modtaget undervisning fra en lærer. Fordele ved at blive selvlært guitarist er, at du helt selv bestemmer hvad du vil lærer. Hvordan kommer jeg i gang med at lære at spille guitar?
En af de første ting jeg vil anbefale du lære er at læse tabs. Tabs er en form for noder i tal, det burde ikke tage dig mere end en halv time. Det er meget vigtigt du lære at læse tabs, for når du har lært det, kan du begynde at gå i gang med at lære sange.

Du kan lære at læse tabs Her
Du kan finde tabs til sange Her

Husk det er også vigtigt med teori. Det kan være paktisk at bruge noget tid og klikke rundt på ultimate-guitar.com, der er en masse gode artikler og råd til hvordan du kan blive bedre.

Se også:

Hvordan kan jeg ser hvor mange besøgende jeg har på min hjemmeside?

Der er mange forskellige applikationer på nettetl der tilbyder, gratis at vise dig, hvor mange besøgende du får. Den jeg selv bruger og varmt kan anbefale hedder analytics. Analytict er et google program som ikke bare kan fortælle dig hvor mange besøg du for, men også hvilke lande de kommer fra, gennemsnit antal besøg pr dag og meget andet.
Sådan kommer du i gang

1) Alt hvad du skal gøre er at oprette en bruger på www.google.com/analytics

 2) Skrive navnet på den side du vil have tælle besøgende på

3) Indsætte en HTML/Java kode på siden

Ps. der kan gå op til 24 timer før den begynder at tælle. God fornøjelse!

Hvem er sidney lee og hvad er han kendt for?

De fleste kendisser har arbejdet hårdt for at blive kendte, andre er blevet kendte for deres karakter eller særheder. Sidney lee er nok mest kendt for det sidste, hans karakter og særheder. Han deltog i programmet singel liv, og blev hurtigt kendt som en anerledes og ulidelig (i nogens øje) person. Sitney lee er helt åbenlyst medieluder og han har intet imod det. Siden singel liv har han deltaget i mange andre tv programmer, men er som sådan ikke kendt for noget. Siney lee er født den 25 januar 1979 og levede af, før han blev kendt, at reparere gamle arkademaskiner. Han er også professionel "gamer" oh har vundet 18 Danmarks mesterskaber i forskellige så som Tekken, Mortal kombat og Street fight. 

Hvordan kan man se om folk lyver?

Lyver din brugtvognsforhandler om bilen du er interesset i? Det kan være svært at finde ud af om folk fortæller sandheden da mange mennesker er rigtig gode til og holde styr på løgnen. I dette indlæg vil jeg give nogle eksempler på hvordan du kan gennemskue om folk omkring dig lyver.

-Personen opfører sig anderledes. Hvis du kender en person der altid har øjnkontakt, lige pludselig mens personen fortæller noget ikke kan kigge dig ind i øjne, er der noget der går personen på. 

-Kropssprog. Begynder personen at svede, stamme eller være urolig med sine finger når du spørg ind til havd personen har sagt.

-Lang tid om at svare. Hvis personen har sværet ved at svare på spørgmål, eller beder dig gentage det. 

Hvad gør jeg når jeg ikke kan sove? Råd til at falde i søvn

Har du ofte svært ved at sove? I dette indlæg vil jeg give nogle råd til hvordan du kan få en god nats søvn, og lettere kan falde i søvn.

-Undgå koffein. Koffein gør det svære at falde i søvn, undgå derfor at drikke store mængder kaffe, tee, cola eller andre ting med koffin især hvis du ofte lider af søvnløshed.

-Vær fysisk aktiv. Dyrker du motion i løbet af dagen, vil du opleve det bliver meget lettere at falde i søvn.

-Tøm dit hoved. Hvis man ligger og tænker på noget der går dig på, er det vigtigt du prøver at tænke på noget der får dig til at slappe af.

-Lig stille og slap af. Hvis du ligger meget uroligt i sengen vil du ha´ svære ved at falde i søvn, lig stille og dine muskler vil have nemmere ved at slappe af.

-Tag et bad inden du skal sove. Et bad inden du skal sove, har en positiv virkning når man skal sove

-Undgå middagslur. Drop middagsluren og gå i stedet tideligere i seng.

-Skrift reglmæssigt lagner på sengen. Gamle lagner har tendens til at blive fugtige og klame.

-Luft ud. Et behageligt indeklima og temperatur er vigtigt hvis man lider af søvnløshed.

Kan man blive gravid udenfor ægløsning?

Kan man dyrke sex udenfor ægløsning uden at blive gravid? Svaret er nej, man kan ikke være sikker på man ikke bliver gravid, dette skyldes at sædcellerne kan overlevede i kvindes underliv til næste ægudløsning. Derimod er chancen for at blive gravid mindre, men hvis man ikke ønsker et barn, fraråder jeg meget folk tage chancen og dyrke ubeskyttet sex underfor ægløsning.

Hvorfor gaber man?

Både mennesker og mange dyr gaber.  Men hvad er årsagen egentlig til denne adfærd? Mange går og undre sig over hvorfor vi gaber? Svaret kendes faktisk ikke helt, men der er en del teorier om hvorfor. En stor gruppe forskere mener, at gabe er et gammelt urinstinkt som blev brugt til at visse man har fredelige hensigter.

Smitter det at gabe?
En undersøgelse jeg læste havde man sat 30 mennesker sammen i et rum, herefter blev der nøje holde øje når om folk der gabte. Resultatet fra testen viste, at hver gang en person gabte, var der mellem 30-50% der også gabte indenfor de næste par minutter.

Kan man se hvem der besøger ens profil på facebook?

Kan man se hvem der har besøgt ens profil? Der findes en masse applikationer til facebook, der tilbyder at kunne spore hvem der har været på din profil, detsvære er det alt sammen fup. Imodsætning til mange andre internet chat sider, har facebook valgt ikke at tillade at spore, besøg eller søgning efter ens profil. Så du må finde dig i, du ikke har mulighed for at se besøg på din profil.

Hvor mange kalorier skal man have om dagen?

Koppen har brug for kalorier for at fungere, mængden af antallet af kalorier du skal indtage er alt afhængig af din alder, vægt, mængden af fysisk aktivitet, mand eller kvinde og gener.

Det gennemsnitlige menneske i alderen 18 til 30, med omkring 30 min aktivitet om dagen, skal bruge om dagen:
                       Kvinde                                  Mand
60 kg    11500 kilojoule kalorier         13300 kilojoule kalorier
70 kg    12700 kilojoule kalorier         14600 kilojoule kalorier
80 kg    14000 kilojoule kalorier         15900 kilojoule kalorier
90 kg    15200 kilojoule kalorier         17200 kilojoule kalorier


Det gennemsnitlige menneske i alderen 31 til 60, med omkring 30 min aktivitet om dagen, skal bruge om dagen:

                       Kvinde                                  Mand
60 kg    11300 kilojoule kalorier         13100 kilojoule kalorier 
70 kg    12000 kilojoule kalorier         14100 kilojoule kalorier 
80 kg    12700 kilojoule kalorier         15100 kilojoule kalorier 
90 kg    13400 kilojoule kalorier         16100 kilojoule kalorier



Det gennemsnitlige menneske i alderen 61+ med 30, med omkring 30 min aktivitet om dagen, skal bruge om dagen:

                     Kvinde                                  Mand
60 kg    10300 kilojoule kalorier         11800 kilojoule kalorier 
70 kg    11100 kilojoule kalorier         12800 kilojoule kalorier 
80 kg    11900 kilojoule kalorier         13800 kilojoule kalorier 
90 kg    12700 kilojoule kalorier         14800 kilojoule kalorier


Dette indlæg er kun den gennemsnitlige mængde, og kan derfor kun bruges som vejledning til hvor mange kalorier, du har behov for kalorie behov om dagen.

Hvad er et essay?

Et essay er en  kortfattet tekst, der er skrevet over en persons selvstændige tanker om et emne eller stof.

Hvis du skal analyser et essay skal du:
- præsentere teksten dens forfatter.
- præsentere læseren for en række af tekstens væsentligste hovedpointer og det centrale
synspunkter forfatteren giver udtryk for.
- fortælle om, hvilke af disse pointer og synspunkter som har
  inspireret dig.

Hvis du selv skal skrive et essay skal du:
-skriv om dine egene tanker og overvejelser om emnet.
-reflekter over problemerne, temaer og synspunkter.
-i dit essay skal du ikke fastslå ting men kun gøre dig tanker om dem.

Hvad er de mest besøgte hjemmesider?

De 10 mest besøgte hjemmesider i hele verden 2010

1. Google.com for de fleste er der ikke nogen overraskelse at google er verdens mest besøgte hjemmeside

2. Facebook.com facebook er gennem de sidste par år blevet verdens største chat med over 350 mio. medlemmer

3. Youtube.com en meget meget populære hjemmeside hvor man gratis kan se og uploade videoer
4. Yahoo.com den næst mest brugte søgeside

5. Live.com søgemaskine side lavet af microsoft

6. Wikipedia.com den ikke altid troværdige men tilgengæld mest brugte informations side

7. Blogger.com på denne side kan du lave din egen blog gratis, blandet her fra hvor Wikisvar.blogspot.com er lavet.

8. Baidu.com hjemmeside hvor man kan downloade musik

9.Msn.com meget kedt for populært chat program men har meget andet at byde på

10. QQ.com asiatisk hjemmeside, jeg ved ikke meget om denne side, den ikke er skrevet på et sprog jeg kender? Hvis du kender den, og ved hvad den bruges til, er du meget velkommen til at skrive det i kommentar boksen

Hvordan bliver jeg en professionel poker spiller - del 1

Hvordan bliver man en professionel poker spiller? Det er helt sikkert mange der ønsker og vide, men kun få der for ført det ud i livet, pga. de ikke var forberedte på hvad det krævede. Dette dette vil jeg prøve at hjælpe dig, med at finde ud af om du har hvad der skal til, for at blive en professionel poker spiller. Da emnet er ret stort, har jeg valgt at lave artikkelen i flere dele.
Det første spring til at blive en professionel poker spiller, er at spørger dig selv "er det et liv for mig"? Er jeg økonomisk parat til det? Hvad gør jeg hvis det går galt? Har jeg en familie og forsørge? Alle den slags spørgsmål burde du stille dig selv, inden du går i gang.
Det er også vigtigt, du tænker på din personelighed, og din måde at reagere på, bliver du f .eks vred når du taber i spil, og lader det til at gå ud over andre? Eller er jeg i stand til at bære over, med jeg har tabt penge? Har du gambler mentaliteten? 

Det kan stadig være en god ide at beholde dit job og istedet for spiller om aftenen. Derudover kan bør du dele din penge op i to puljer, den ene med penge til kost og regning, den anden til poker. Bland ikke de to ting sammen!

Du bør starte med at spille for små beløb, indtil du har erfaringen til at gå videre. Læs en masse blade om poker, der er skrevet rigtigt gode bøger om poker, det kan blive en god invester.

Hvordan får jeg min nye hjemmeside vist på google?

Googles system leder hele tiden efter nye hjemmesider, men selvom googles systemer er utrolig hurtige, er internettet også utroligt stort. For en ny hjemmeside tager det ofte mellem 3 og 6 måneder, før den bliver vist på google. Det er dog muligt at få det til at gå hurtigere, her er et par tricks, du kan bruge til at få det til at gå hurtigere.
1. Skriv navnet på din hjemmeside til google 
På denne måde fortæller du google om din hjemmesides eksistens. Dette få helt sikkert proccessen til at gå stærkere http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl


2. Lav links til din hjemmeside
Googles bots følger de links og hvis den lige pludselig finder et link til en hjemmeside der ikke er i dens database bliver den registreret. Jo mere trafik hjemmesiden du linker fra, jo kortere tid vil der oftes tage før din hjemmeside registreres.


3. Få google adsense
Til jer der ikke ved det, google addsense er et reklame service, der tilbyder at betale for at få reklamer på din hjemmeside. Det er let og enkelt at komme i gang med, der er ingen binding, og du kan til en hver tid fjerne reklamerne igen. Derudover er der gode muligheder, for hurtigter bliver vist på google. https://www.google.com/adsense
Hvis du følger disse 3 råd, burde din hjemmeside gerne være på google indenfor en måned. Bemærk at din hjemmeside sikkert ville komme til at ligge langt nede på søgningen.

Populære indlæg